Hur kan man ha ett sådant lugn..?

Jag vet inte hur man kan ha ett sådant lugn att man ringer till sin dotter som är bosatt på andra sidan jorden för att berätta att man kommer och hälsar på om knappt två veckor och låter henne prata på om ditt och datt i 5-10 minuter och sedan bara fråga om jag har något Gevalia "hemma". (Ööhh, de säljer liksom inte Gevalia i Argentina", tänker jag.) "För man ska ha det om man får oväntat besök vet du väl." "Ööhh... Ska jag få det eller? Ska du komma hit? När då?"
Och så lät jag säkert väldigt reserverad ja, men va fan, jag var väl rädd att han drev med mig.
Men jag började skriva upp adresser till olika restauranger och fik igår och frågade mig om jag borde skriva hur man beställer kaffe med eller utan mjölk också, fast jag egentligen vet att de säkert klarar sig så bra som turister brukar göra och att de till och med tycker att det är ganska kul att turista och prova rätter de inte förstår vad de är och så. Men ändå. 
Bibi & Hugo har redan sagt att de "ska" sova hos dem. Och sedan har de lägenheten som är bra så till vida att de lätt kommer hitta till "stan", eftersom den knappt kunde ligga mer centralt än vad den ligger. Och Villa Elisa är ju bra för att det är lugnt och skönt, även om det är isolerat och svårare att ta sig nånstans. I Villa Elisa finns dock flera sängar så vi kan vara där alla fyra. Jag hoppas ni tar med er varsin mindre väska att ha övernattningskläder i, för ni lär bli runtflyttade en del!

Nu måste jag iväg, hem till Bibi som fyller år idag.

RSS 2.0