En gammal nyhet

Förresten så har jag ju fortfarande inte berättat att vi har fått tag i Michael Jackson-biljetter! Egentligen är ju alla pengarna på Sverige-kontona (och mer därtill som måste sparars ihop!) till flygbiljetterna, men Michael Jackson-biljetter skulle ju inte gå att få tag på senare direkt och det ordnar sig alltid. Vi skrev upp oss på någon förutrslista; vid första släppet fick vi inte tag på något, vid andra släppet (kl. 05.00 i Argentina) gick det att få tag på biljetter - fast inte tidigare än i januari(!). Vid tredje släppet försökte vi (eller ja, Dani, själv sov jag bekymmerslöst och osolidariskt nog vidare) igen att få tag på till Danis kompis/bror, utan resultat. 
23:e januari blev det. Så nu har vi i alla fall en storstadsweekend så gott som garanterad tillsammans! Även om inte London var min förstahandsval så känns det helt okej ändå! Undrar när man måste börja beställa flyg och hotell för att faktiskt kunna realisera detta också?! Hur många kommer flyga från Köpenhamn den helgen och hur många kommer bo på hotell det datumet?! Hehe...
Apropå Sverige-flygbiljetterna så är det ju en glad nyhet att svenska kronan börjar stiga i värde igen=billigare flygbiljetter. Det är fortfarande ungefär 2500 kr dyrare än i september, men det går neråt. Priset alltså, inte kronan. =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0